Bok, hefte, årbok, brosjyre

Skriver du på en bok,
eller tenker du på å gi ut bok?

Jeg har lang erfaring innen grafisk design, og har jobbet mye med bokdesign og typografi. Jeg har svennebrev og i typografi, og har mange års erfaring fra avis, førtrykk-avdeling hos trykkerier og som grafisk designer. 

Typografi er i hovedsak kunsten å ordne bokstaver og tekst på en måte som gjør den lesbar, tydelig og visuelt tiltalende for leseren. Typografi involverer skriftstil, utseende og struktur, som har ofte som mål å fremkalle visse følelser og formidle spesifikke budskap. Kort sagt, typografi er det som gir teksten liv.

Grafisk design er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et spesielt budskap visuelt. Det gjelder også valg av skrifter, fargevalg og sammensetning. Du tenker kanskje ikke så mye over det, men design er som oftest nøye gjennomtenkt. Det et er ikke tilfeldigheter som lager god design. 

Så typografi og grafisk design går hånd i hånd og utfyller hverandre perfekt. Skrifter, tekst og grafisk design er min lidenskap, som jeg elsker å drive med.

Jeg jobber mye med bøker og hefter, og kan veilede slik at du får det som passer deg best. Lag, foreninger, forfattere og mennesker  Det finnes forskjellige standardformater som vil være rimeligere å benytte, men det er heller ikke noe i veien for å velge det formatet som du mener passer best. F.eks. ønsker du mykt omslag eller stivbind/harde permer... – Jeg kan guide deg slik at du får akkurat den boken du ønsker deg. 

Dikt

Roman for ungdom