”Design skal være mer enn vakre farger og tilfeldige fonter. ”

Logoen skal gi potensielle kunder informasjon om hva du gjør og hvem du er og gi et positivt inntrykk av deg. Fonter og farger og grafisk symbol skal harmonere og kan kommunisere mye om brandet ditt, er det f.eks klassisk, elegant, sporty, lekende? - Hvilken bransje du tilhører, hvilke produkt eller tjenester du tilbyr,  osv.

Logodesign er spennende. Jeg vet ikke på forhånd hva som dukker opp på skisseblokka eller kommer til syne på skjermen. Jeg har tanker og ideer og brainstormer alt som kan ha noen sammenheng med brandet som skal visualiseres. En ide kan gi 100 nye ideer...

​Modell for sin egen logo

​​Sara Wangen ​Total Helse ga meg oppdraget med å lage logo til sitt firma. Sara er ​PT, ernæringsrådgiver og yogalærer, og veileder innen helse, kosthold og ernæring, trening og personlig utvikling. 

​Sara har utrolig fine bilder på ​Instagram​ (#totalhelse). ​​Vill og vakker natur med fjell og sjø og yoga ble inspirasjon til logoen. Jeg har stilisert et bilde av henne​ og skapt et ikon som symboliserer yoga, god kropp og god helse​. Fargene symboliserer yin og yang i balanse. ​ Den dype lilla symboliserer ​hvile, harmoni, yin. Og rød, orange og grønn symboliserer aktivitet, lys, yang. Form og farge sammen blir et menneske i aktivitet, balanse, harmoni og ro​ i kropp og sjel. Som er det Sara Wangen i Total Helse ​lever og lærer bort.

​Kanskje du ønsker en logo til ditt firma? Ta kontakt her.