Hei og velkommen. 
Denne øvelsen er til deg: 

Skriv en bok på 20 minutter

Dette er en genial øvelse for alle som ønsker å skrive  bok. Den har hjulpet mange til å komme i gang med å skrive. Jeg lærte den av inspirator og coach Iisa for noen år siden (iisa.no). Den kan brukes på både bok, artikler, onlinekurs osv.

Prestasjonsangst og tankestøy? – Glem det!

I denne øvelsen skal du glemme prestasjonsangt og usikkerhet. Det har du ikke tid til nå! Du har 20 minutter på å gjøre dette. Grunnen til den korte tiden at det trigger din intui­sjon og magefølelse. Tankestøy og prestasjonsangst blokkerer kreativitet og ideer.

 

Når du har gjort øvelsen kan du forandre og videreutvikle punktene og tekstene så mye du vil.


Du har sikkert en ide eller et ønske om å skrive noe – og dele noe – med verden, siden du er her!?

Det er synd om det blir med tanken bare fordi det er vanskelig å komme i gang.  – Min erfaring med kreativt arbeid er at man bare må møte opp ved skrivebordet – eller der man liker å jobbe, med en intensjon om å sette i gang. Da kommer ofte inspirasjon og nye ideer. 

Er du klar?

Bare en ting til: Denne øvelsen skal du gjøre med penn og papir, så finn frem et ark og noe å skrive med.


Husk – bruk din intuisjon og magefølelse :)

Klikk på pilen til venstre.

Hei, jeg heter Marit

Jeg driver Hjerte for Design – et lite grafisk design studio.

Jeg elsker å skape – og blir inspirert av  farger, former, tekst, bilder, natur og mye mer...

Jeg lager bøker, bokomslag, brosjyrer, logo mm. – Kort sagt alt innen grafisk design, typografi og webdesign er mitt fagfelt. 

Jeg har mange fine og kreative kunder fra hele landet som jeg hjelper. De skriver bøker, musikk og dikt, er gründere som trenger f.eks logo eller webdesign eller brosjyre. 

Om du tror jeg kan hjelpe deg kan du kontakte meg på email: post@hjertefordesign.no