Homepage

Jeg lager bøker


Har du en bok i magen kan jeg hjelpe deg å få den realisert. Jeg hjelper deg med design, typografi, omslag – kan sette hele boken og få den trykket. Du får ferdige trykte bøker rett hjem – klar for salg! Jeg lager også hefter, brosjyrer – både trykte og digitale utgivelser

Vil du lær øvelsen "Skriv en bok på 20 minutter!"

Denne geniale metoden har hjulpet mange til å komme i gang med boka de vil skrive
– En raskt måte som gir struktur og innhold.
  


Referanser

Å la det bli bok av det -
Å legge sine tanka og ord fram førr andre, samle ting man har skrevve på lause ark i årevis - slik at det blir ei bok av det – det kan være litt av en dørstokk å komme seg over.

Då eg en dag skulle gjøre alvor av det, kom eg i kontakt med deg, Marit, og fekk den beste hjelpa 
eg kunne ha fått. Med din fagkunnskap ordna du lett alt det vanskelige, slik at resultatet blei ei ryddig og telltalandes bok.

Seinar har du ordna fleire bøker av førrskjellig slag førr meg - og alltid med det beste resultat.

Eg unne mange andre den same hjelpa som du ga meg – og håpe rett mange vil gjøre seg nøtte av din trygge fagkunnskap førr å gjøre sin drøm te verkeligheit!

For utmerket samarbeid underveis
og eneståanes resultat tell slutt:
Takk og ære, Marit!

Trond Hellemo, Forfatter

«Hjerte for design» har laget layout og omslag til mange av mine bøker. Marit er grundig og nøyaktig i sitt arbeid og finner gode løsninger med tanke på både permen og innmaten. Hun er tålmodig dersom det må gjøres endringer underveis i arbeidet. Det har vært en glede å se det ferdige resultatet. Dersom det blir flere bøker fra meg så blir jeg uten tvil å bruke Hjerte for design.

Lill-Karin Jensen, Forfatter

Jeg har vært så heldig å få jobbe med denne dama i over 3 år. Marit er fantastisk dyktig og kunnskapsrik! Jeg tror ikke jeg har møtt en gründer som har mer bunnsolide referanser enn henne. Kundeservice og å ha hjerte for sine kunder bare er Marit!

Kristin Landsem, Rise & Shine Institute

Hjerte for Design og Marit Sneve-Rikardson har stått for utforminga av Nordnorsk Magasin siden de startet. Samarbeidet har vært godt. Det har vært klare retningslinjer for framdrift og gjennomføring i samarbeidet mellom oss, samtidig som byrået har bydd på akkurat den fleksibilitet som har vært nødvendig når ytre faktorer har påvirket rammene for arbeidet.

Vi er fornøyde med det grafiske arbeidet som er utført av Hjerte for Design, og mener at byrået har videreutviklet design og layout på bladet på en verdifull måte. Nordnorsk Magasin har også kjøpt illustrasjonstjenester av høy kvalitet gjennom byrået.

Nordkalottforlaget - Nordnorsk Magasin AS gir fra tid til annen også ut bøker. Marit Sneve-Rikardson sto for hele produksjonen av diktboka ”Vintersang” i 2011. Dette er et produkt vi er stolte av.

Hilde Kat. Eriksen, Redaktør, Nordnorsk Magasin

Jeg har sittet som redaktør for Årbok for Salangen de siste 5 år, og i hele denne tiden har vår redaksjon brukt Marit Sneve- Rikardson til layoutarbeidet av boka. Dette har vært til vår fulle tilfredsstillelse. Hun er pliktoppfyllende, nøyaktig i sitt arbeide, følger opp alle avtaler og er – ikke minst –  behagelig å samarbeide med. Vi kan gi henne vår aller beste anbefaling.

Jostein Sagerup, Redaktør, Årbok for Salangen

Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Hjerte for Design til å lage logo og websider til meg. Hun gir gode tips og ideer til design og funksjoner, og hun hjelper meg også med tekster og bilder til websiden. Marit er lett å samarbeide med og alltid rask til å svare på spørsmål. Hun gir god opplæring i hvordan jeg kan drifte min egen webside. Jeg er superfornøyd og kan på det varmeste anbefale Hjerte for Design! 

Inger Marie Krystad Skåle, God helse – Helt naturlig AS


Fra bloggen

Veileder og støttespiller
Prosessen med å skaffe seg en webside, kan ofte by på både opp- og nedturer og frustrasjon. Og den berømte[...]
En logo blir til
”Design skal være mer enn vakre farger og tilfeldige fonter. ” Logoen skal gi potensielle kunder informasjon om hva du[...]
Ønsker du også frihet til å jobbe fra hvor du vil?
​Jeg drømmer om å ta med meg jobben og reise av sted, - til sol og sommer og varme. Til[...]

Instagram

[instagram-feed]

Hvordan skrive en bok på 20 minutter? Få øvelsen nå.