​Jeg drømmer om å ta med meg jobben og reise av sted, - til sol og sommer og varme. Til en vingård i Italia eller en sjarmerende landsby ved Middelhavet. New York står også høyt på min liste... Noen måneder med storbyliv og noen måneder ved stranden, der jeg kan nyte jobben min med bølgeskvulp og laptop.

Jeg er faktisk så heldig at jeg elsker det jeg jobber med. Jeg lager nettsider og hjelper kundene mine til å få en webside som de kan tjene penger på. (Pluss at jeg designer bøker og alle typer trykksaker.) Og det aller meste gjør jeg online. Med en online business kan du ha full frihet. Jeg lager onlinekurs for kunder som ønsker å ha en jevn inntektskilde og nettbutikker som kan tjene penger 24/7. Er du coach kan du ha online booking, og med en laptop og wifi kan du coache med f.eks Skype. Dette gir muligheter!!

Jeg er født og oppvokst i nordnorge – Jeg elsker friheten, den ville naturen, folk og somre i nord, men somrene varer ikke så lenge. Så nå planlegger jeg å gjøre noe med det...

Drømmer du også om frihet i jobben og livet ditt? - Kanskje vi snakkes fra en øy ute i Middelhavet eller fra et strandhus på Cape Cod? Jeg gleder meg 🙂

Det gode liv ...

​Hva drømmer du om?
Legg gjerne igjen en kommentar! Og ta kontakt med meg om du trenger hjelp til å få business​en din på nett!