​Referanser

​Jeg har vært så heldig å få jobbe med denne dama i over 3 år. Marit er fantastisk dyktig og kunnskapsrik! Jeg tror ikke jeg har møtt en gründer som har mer bunnsolide referanser enn henne. Kundeservice og å ha hjerte for sine kunder bare er Marit!


​Kristin Landsem - ​Ditt GründerGeni

​Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Hjerte for Design til å lage logo og websider til meg. Hun gir gode tips og ideer til design og funksjoner, og hun hjelper meg også med tekster og bilder til websiden. Marit er lett å samarbeide med og alltid rask til å svare på spørsmål. Hun gir god opplæring i hvordan jeg kan drifte min egen webside. Jeg er superfornøyd og kan på det varmeste anbefale Hjerte for Design!


​Inger Marie Krystad Skåle - God helse - Helt naturlig

​Jeg syns alt dette med nettside og systemer på nett er noooget stressende. Jeg er så på bortebane som det går an å komme, og får høye skuldre og pipelyd i ørene når Marit etterlyser FTP, SSL og API og gudvethva. Hjelp! Men da er det altså en velsignelse å ha dyktige, stødige og tålmodige folk i rundt seg (som skjønner at som webdesigner er man også litt støttekontakt), så jeg sier det igjen: Takk og lov og HURRA for Marit og den jobben hun har gjort.


​Grete Lian - Inspira

​​Er vanvittig dyktig på grafisk design​. Svært nøye. Anbefaler henne på det sterkeste. ​                                   ​ ​Line Mari - Musiker og eier av Golden Heart Records