Referanser

Referanser

Jeg har vært så heldig å få jobbe med denne dama i over 3 år. Marit er fantastisk dyktig og kunnskapsrik! Jeg tror ikke jeg har møtt en gründer som har mer bunnsolide referanser enn henne. Kundeservice og å ha hjerte for sine kunder bare er Marit!


Kristin Landsem - Ditt GründerGeni

«Hjerte for design» har laget layout og omslag til mange av mine bøker. Marit er grundig og nøyaktig i sitt arbeid og finner gode løsninger med tanke på både permen og innmaten. Hun er tålmodig dersom det må gjøres endringer underveis i arbeidet. Det har vært en glede å se det ferdige resultatet. Dersom det blir flere bøker fra meg så blir jeg uten tvil å bruke Hjerte for design.                                  Lill-Karin Jensen - forfatter

Er vanvittig dyktig på grafisk design. Svært nøye. Anbefaler henne på det sterkeste.                                   Line Mari - Musiker og eier av Golden Heart Records

Å la det bli bok av det -
Å legge sine tanka og ord fram førr andre, samle ting man har skrevve på lause ark i årevis - slik at det blir ei bok av det – det kan være litt av en dørstokk å komme seg over. 
Då eg en dag skulle gjøre alvor av det, kom eg i kontakt med deg, Marit, og fekk den beste hjelpa eg kunne ha fått. Med din fagkunnskap ordna du lett alt det vanskelige, slik at resultatet blei ei ryddig og telltalandes bok.


Seinar har du ordna fleire bøker av førrskjellig slag førr meg - og alltid med det beste resultat.

Eg unne mange andre den same hjelpa som du ga meg – og håpe rett mange vil gjøre seg nøtte av din trygge fagkunnskap førr å gjøre sin drøm te verkeligheit!

For utmerket samarbeid underveis og eneståanes resultat tell slutt: Takk og ære, Marit!

            Trond Hellemo - forfatter og salmedikter

Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte Hjerte for Design til å lage logo og websider til meg. Hun gir gode tips og ideer til design og funksjoner, og hun hjelper meg også med tekster og bilder til websiden. Marit er lett å samarbeide med og alltid rask til å svare på spørsmål. Hun gir god opplæring i hvordan jeg kan drifte min egen webside. Jeg er superfornøyd og kan på det varmeste anbefale Hjerte for Design!


Inger Marie Krystad Skåle - God helse - Helt naturlig

Jeg syns alt dette med nettside og systemer på nett er noooget stressende. Jeg er så på bortebane som det går an å komme, og får høye skuldre og pipelyd i ørene når Marit etterlyser FTP, SSL og API og gudvethva. Hjelp! Men da er det altså en velsignelse å ha dyktige, stødige og tålmodige folk i rundt seg (som skjønner at som webdesigner er man også litt støttekontakt), så jeg sier det igjen: Takk og lov og HURRA for Marit og den jobben hun har gjort.


Grete Lian - Inspira Namsos

Hvordan skrive en bok på 20 minutter? Få øvelsen nå.