Veileder og støttespiller

Prosessen med å skaffe seg en webside, kan ofte by på både opp- og nedturer og frustrasjon. Og den berømte ”webangsten” kan komme snikende når man minst venter det. Men bare slapp av! – Det sies at det er ganske så normalt og det kan skje den beste.

Min fine kunde Grete Thorsen i Inspira sier dette veldig bra:

Jeg syns alt dette med nettside og systemer på nett er noooget stressende. Jeg er så på bortebane som det går an å komme, og får høye skuldre og pipelyd i ørene når Marit etterlyser FTP, SSL og API og gudvethva. Hjelp! Men da er det altså en velsignelse å ha dyktige, stødige og tålmodige folk i rundt seg (som skjønner at som webdesigner er man også litt støttekontakt), så jeg sier det igjen: Takk og lov og HURRA for Marit og den jobben hun har gjort.” (Tusen takk Grete! <3 )


Så når du føler at ”NÅ er grensen nådd – dette skjønner jeg ikke noe av!”  og det begynner å pipe i ørene… – Da ​kan du prøve et eller flere av disse alternativene:

  1. ​Ta deg en pause, du kan f.eks gå en tur, eller ​sleng deg på sofaen og se Netflix, stryk katten, eller gjør noe ​du liker... Poenget er at du trenger å koble ut fra det du holder på med og gi deg selv litt ​fri 😉 Tenk på det som en reboot. Det er når du tar et steg tilbake og ikke tenker på problemene at løsningene kommer​.
  2. Spør​ om hjelp til det du ikke forstår. Du kan sende mail eller ta en live-chat​ med de aller fleste leverandører av programmer og apper. Og ​gjelder det f.eks en premium plugin ​som du betaler for å bruke, ​får du ​hjelp av e​ksperter ​ganske raskt. ​
  3. ​Hvis du føler at dette er ikke noe ​du vil kaste bort tiden din på, ​kan du la noen som elsker å lage websider ta hånd om saken. ​​​​Så kan du bruke tiden ​din på det som du liker best og er god på​​!

​Send​ meg en mail eller melding om du går for nr 3, ​jeg hjelper deg gjerne!

Leave a Comment: