Prosessen med å skaffe seg en webside, kan ofte by på både opp- og nedturer og frustrasjon. Og den berømte ”webangsten” kan komme snikende når man minst venter det. Men bare slapp av! – Det sies at det er ganske så normalt og det kan skje den beste.

Min fine kunde Grete Thorsen i Inspira sier dette veldig bra:

Jeg syns alt dette med nettside og systemer på nett er noooget stressende. Jeg er så på bortebane som det går an å komme, og får høye skuldre og pipelyd i ørene når Marit etterlyser FTP, SSL og API og gudvethva. Hjelp! Men da er det altså en velsignelse å ha dyktige, stødige og tålmodige folk i rundt seg (som skjønner at som webdesigner er man også litt støttekontakt), så jeg sier det igjen: Takk og lov og HURRA for Marit og den jobben hun har gjort.” (Tusen takk Grete! <3 )


Så når du føler at ”NÅ er grensen nådd – dette skjønner jeg ikke noe av!”  og det begynner å pipe i ørene… – Da kan du prøve et eller flere av disse alternativene:

  1. Ta deg en pause, du kan f.eks gå en tur eller noe du liker å gjøre... Poenget er at du trenger å koble ut fra det du holder på med og gi deg selv litt fri 😉 Tenk på det som en reboot. Det er når du tar et steg tilbake og ikke tenker på problemene at løsningene kommer.
  2. Spør om hjelp til det du ikke forstår: Du kan sende mail eller ha live-chat med de aller fleste leverandører av programmer og apper. Og gjelder det f.eks en premium plugin som du betaler for å bruke, får du hjelp av eksperter ganske raskt. 
  3. Hvis du føler at dette er ikke noe du vil kaste bort tiden din på, kan du la noen som liker webdesign ta hånd om saken. Så kan du bruke tiden din på det som du liker best og er god på!

Send meg en mail eller melding om du går for nr 3, jeg hjelper deg gjerne!