​​Her er stegene som kan gjøre websiden din til en ​​kundemagnet

​​Du skal ​ikke lage websiden din for alle og en hver eller hvem som helst​​. ​​Du lager den for en nøye utvalgt gruppe som du elsker å jobbe med​ og som trenger akkurat det du tilbyr - fra nettopp deg.  ​Innholdet er det viktigste du har på siden din, det er innholdet som trekker kundene, så hvorfor ikke lage det så tiltrekkende som mulig for dine ønskekunder? ​Jeg gir deg 3 steg så er du i gang!

Husk at kundene dine trenger å bli kjent med deg​. ​​Websiden er din plattform​ som sammem med sosiale medier​ hjel​per dem med det.

Dette skal drømmekundene dine oppleve når de klikker inn på websiden din:


  1. De blir interessert og skjønner raskt at du har akkurat det de ønsker og trenger
  2. De blir på siden din, blir kjent med deg og de får tillit til deg.
  3. Etter en stund føler de at de kjenner deg og stoler på deg, og de vil kjøpe av deg.

​3 steg så er du i gang:

​1

FINN ESSENSEN I BEDRIFTEN DIN

​• Hva er det viktigste du gjør/leverer i businessen din?

• Hva liker du aller best å gjøre av alt du driver med?
• Hva er det som er unikt med din bedrift?
• Hva er ​du leverer og på hvilken måte som kan skille seg fra dine konkurrenter?
• Hva er det kundene får hos deg som gjør at vil kjøpe fra deg og kommer tilbake til deg?
Vær detaljert og skriv ned alle sterke sider og fortrinn du har i ditt firma. Finn også ut hva du har passion for, hva du elsker å gjøre, det er ofte det man er best på, og det som kan ​gjøre den lille forskjellen i forhold til andre bedrifter som driver med det samme som deg. ​Dykk inn i de små tingene og detaljene som bare du kan levere og som dine kunder setter pris på. 

​2

​finn DIN ØNSKEKUNDE 

• Hvem er det du hjelper med dine varer/tjenester?
• Hvem er det du liker og ønsker å ha som kunder?
• Hvilket problem er det de har som du kan hjelpe de med/løse? ​Du har kanskje hatt det problemet selv? Om du kan identifisere deg med kunden og det de trenger har du en stor mulighet for å nå ​frem til de og de vil lytte til deg..
• Hva er det de ønsker seg og drømmer om? ​Hvordan har de det nå, i forhold til hvordan de kan få det med din hjelp/ditt produkt?
Skriv så detaljert som mulig, kanskje har du allerede en kunde som er din ideelle kunde, bruk han eller henne som et eksempel. ​Når du kjenner kundene dine, alder, kjønn, ​livssituasjon, ​​problemer, smerter, gleder, sorger osv ​er det enklere​ å ​lage tekser og innhold som får de til å lytte og forstå hva du kan gi de.

​3

​DU ER KLAR TIL Å ​LAGE DET VIKTIGE INNHOLDET

​Når du har definert din egen bedrift og dine ønskekunder ​er du ​klar for å ​ta fatt på innholdet til websiden din. Enten du bruker video, lydfiler eller skriver det som tekst. Nå skal du presentere din løsning for kundene som trenger akkurat det du kan gi. ​Nå vet du hva kunden din ønsker seg, ​og du ​lager innholdet ​​for ditt slik at det treffer akkurat de menneskene som trenger deg og dine varer eller tjenester. ​Når dine ønskekunder kommer til din websiden ​skal de føle at de er kommet ”hjem”, de skal ​straks skjønne at ​du har det som skal til for å hjelpe de.

Det sies at først når kunden din har sett deg 7 ganger er ​​de klare for å kjøpe fra deg, derfor er kontinuitet og det å bygge et tillitsforhold så viktig.​​

Jeg er...
M​arit

​Jeg driver Hjerte for ​Design, og ​hjelper ​bedrifter og grundere med å få salg og tjene penger på websiden sin. ​ Jeg elsker friheten jeg har i forhold til tid og sted ved å drive min egen business​​, og vil gjerne hjelpe andre som ønsker det samme. ​​Frihet er ​nøkkelorded for mange gründere. Vi drømmer om å reise mer, ha mer tid til familie, venner og gøy. Selv er jeg ​så heldig at jeg bare kan pakke ​Macbook'en ​og det nødvendigste og ​dra av sted! - Kanskje du også ønsker det? Jeg hjelper deg gjerne <3

© 2018 Hjerte for design  ​